Vision Mercedes Maybach 6: Ultra luxusní Coupé, které vás dostane!

Vision Mercedes Maybach 6: Ultra luxusní Coupé, které vás dostane! 1

Hned na úvod musíme konstatovat, že se jedná vskutku o jedno z nejkrásnějších automobilů značky Mercedes. Šestimetrová limuzína v sobě ukrývá spojení klasiky z dávných dob s ultramoderním interiérem. Podívejte se na jedinečný koncept tohoto dokonalého automobilu tajných snů.

Vznešená elegance, dlouhatánská přední kapota připomínající palubu luxusní jachty, propracované provedení interiéru a nad zadními koly romantická kajuta – to jsou hlavní atributy konceptu Vision Mercedes Maybach 6. Automobil už na první pohled působí jako luxusní, romantická jachta s pohonem čtyř kol, pocházející z období legendární Marilyn Monroe. První fotografie tohoto luxusního automobilu dokazují, že unikátní šestimetrové kupé s křídlovými dveřmi, ctí starou dobrou klasiku a vyznává ultramoderní svět, čemuž nasvědčuje jeho interiér.

Pohled dovnitř Mercedesu Maybach 6, vás přenese v čase o několik let vpřed. V ultramoderním interiéru byste marně hledali páčky, ovladače či přebytečné tlačítka. Pyšní se nadčasovým, minimalistickým designem, ve kterém naleznete volant, dva budíky, dlouhý displej pod čelním sklem a okno s neskutečným množstvím informací z virtuálního head-up displeje. Bližší informace o technických parametrech dosud nebyly zveřejněny. Na základě publikovaných fotografií se však můžeme domnívat, že se bude jednat o elektromobil s astronomickou cenou. Tento fakt se však dozvíme, až po oficiálním představení tohoto nadčasového automobilu.