BROWN BEACH HOUSE – NOVÝ MODERNÍ HOTEL V STŘEDOVĚKEM MĚSTĚ TROGIR

BROWN BEACH HOUSE – NOVÝ MODERNÍ HOTEL V STŘEDOVĚKEM MĚSTĚ TROGIR 1

Zdá se, že ani starobylé chorvatské přístavní město Trogir, označené za jedno z nejlépe zachovalých středověkých měst v Evropě podle UNESCO, nemůže odolat architektonickým úpravám. Pouze nedávno byl ve městě otevřen jeden z nejmodernějších hotelů široko daleko.

Brown Beach House byl vizuálně inspirován italskými plážovými letovisky. Je situován v zrekonstruovaném přístavu v blízkosti pobřeží Jaderského moře. Obsahuje 25 pokojů a pro náročnou klientelu je dostupný lodí nebo motorovým člunem z letiště ve Splitu. Nekonečný bazén s černobílou kostkovanou dlažbou odkazuje na retro estetiku hotelu. Uvnitř se nacházejí jedno a dvoupokojové apartmány s důrazem na neutrální odstíny. Celkový vzhled hotelu dotvářejí rostliny Středozemního moře s motivem vinobraní. Většina pokojů má výhled na Jaderské moře a okouzlující červené střechy budov ve městě Trogir.

Během svého pobytu mohou hosté stolovat v restauraci Cartina, ve které se podávají mořské plody, posedět v koktejlovém baru nebo jen tak lenošit na soukromé pláži. K dispozici je hotelový wellness i plážový klub. Letos v létě bude v hotelu poprvé otevřených 15 nových apartmánů.