TRAILER NA FILM KRÁSKA A ZVÍŘE S EMMOU WATSON PŘEKONAL  PADESÁT ODSTÍNŮ TEMNOTY

TRAILER NA FILM KRÁSKA A ZVÍŘE S EMMOU WATSON PŘEKONAL  PADESÁT ODSTÍNŮ TEMNOTY 1

Druhý trailer na připravovanou filmovou adaptaci Disneyho klasické pohádky Kráska a zvíře zlomil rekord – za prvních 24 hodin od zveřejnění získal 127,6 milionů shlédnutí. Díky milionům kliknutí se mu podařilo překonat trailery na filmy Padesát odstínů temnoty či Star Wars.

Kráska a zvíře se se svým dvouminutovým trailerem umístila na přední pozici žebříčku nejshlédnutějších  promo videí za 24 hodin. Tato prodloužená filmová ukázka nabízí bližší pohled na připravovanou adaptaci kreslené pohádky do hrané podoby.

Nedávno zveřejněnému traileru na film Padesát odstínů temnoty se podařilo za prvních 24 hodin nasbírat 114 milionů kliknutí. Loňská upoutávka na Star Wars: Síla se probouzí získala 112 milionů shlédnutí. Kráska a zvíře tak s několika milionovým rozdílem překonala největší filmové trháky posledních let.

Kráska a zvíře nebude poslední hranou adaptací

Film vzniká pod režisérskou taktovkou Billa Condona a do kin by měl přijít 17. března 2017. V hlavních rolích se objeví již zmíněná Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans a Ian McKellen. Předlohou filmu je úspěšná kreslená pohádka z roku 1991, která filmovému studiu Disney vydělala více než 375 milionů dolarů. Disney už vytvořilo několik úspěšných remaků – příkladem je letošní Kniha džunglí se ziskem okolo 1 miliardy dolarů, Popelka i Maleficient.

Disney plánuje další adaptace klasických příběhů do hrané podoby – hraného zpracování by se měli dočkat pohádky Dumbo, Aladin, Mulan, Pinocchio, Sněhurka i Malá mořská víla.