THE GRAND VÍGĽAŠ: IDEÁLNÍ MÍSTO, KDE PROŽÍT ROMANTICKÝ VÍKEND NA SV. VALENTÍNA

THE GRAND VÍGĽAŠ: IDEÁLNÍ MÍSTO, KDE PROŽÍT ROMANTICKÝ VÍKEND NA SV. VALENTÍNA 1

Zanedlouho tu máme svatého Valentýna, svátek všech zamilovaných. Už teď byste měli popřemýšlet, jak potěšíte svou polovičku. Klasici koupí růže, ti praktičtí spodní prádlo a romantici obdarují milovanou osobu nezapomenutelným romantickým pobytem.

Právě na takové příležitosti je jako stvořený zrekonstruovaný Vígľašský zámek, ze kterého je dnes kongresový hotel The Grand Vígľaš **** s poskytováním wellness služeb. Svým hostům nabízí úžasné zážitky v jedinečném prostředí hotelu a restaurace Anjou Court.

Dopřejte si s partnerkou valentýnský pobyt na zámku Vígľaš. V nabídce je romantické kino nebo lahodná večeře při svíčkách se šampaňským, speciální valentýnská diskotéka a další malé či velké překvapení.

Marketingový ředitel hotelu Branislav Lupták k tomu dodává: ,, Připravili jsme Valentýnský balíček na dvě noci s polopenzí, který začíná již od 269 € za dvoulůžkový pokoj Classic Room. V ceně je jedno valentýnské čtyřchodové menu v Anjou Court při svíčkách (14. 2.), tříchodová servírovaná večeře, romantické kino (13. 2.) a dvoje bohaté bufetové snídaně.

Kromě toho dostanete valentýnský uvítací přípitek (14. 2.), láhev sektu na pokoj (první noc), růžičku pro dámu či balón štěstí. Potěší vás i valentýnská diskotéka, 20% -ní sleva na masáže, volný vstup do wellness, prohlídka zámku, či WiFi a parkování u zámku zdarma. Samostatnou kategorií služeb na zámku je hotelové wellness centrum Queen Barbara Spa. Ubytovaným hostům je k dispozici bazén s protiproudem, vířivka, infrasauna, finská sauna, ochlazovací bazén, jakož i různé druhy masáží. “

Zámek Vígľaš má v nabídce i další atraktivní pobytové a wellness balíčky či akce a slevy. V nabídce hotelu je i Wellness balík od 129 € na osobu.

Vychutnejte si i vy kouzlo unikátní historické památky ve střední Evropě, která přináší návštěvníkům návrat do období gotiky, renesance i baroka. Budete se zde opravdu cítit jako na zámku. Zažijete magickou atmosféru středověkého zámku, který uherští králové využívali na své hony.

Tentokrát za nižší ceny jako obvykle  díky pobytovým balíčkem a slevám (10-20%) za brzké objednávky. Obyvatelé Vígľaša dostanou navíc regionální slevu ve výši 10% na ubytovací, stravovací i wellness služby.