3 ÚČINNÉ TIPY  DÍKY KTERÝM DOPŘEJETE VAŠÍ PLETI DETOX

3 ÚČINNÉ TIPY  DÍKY KTERÝM DOPŘEJETE VAŠÍ PLETI DETOX 1

Pomalu začíná období, kdy zabouchla dveře od práce a užijeme si pár dní volna, u moře, na zahrádce, na turistice. Náš organismus musí čas od času vypnout, a právě proto byste kromě toho, že zapomenete na to, co je to práce, měli myslet i na svou pleť. I ona potřebuje detox.

Zapomeňte na make-up

Zkuste si alespoň na dva měsíce odložit make-up někam, kde ho neuvidíte a nepřijde vám tak na mysl. Uvidíte, že pleť bude svěžejší, nebude se tvořit akné, a co je nejhlavnější – už žádné fleky z roztékající se make-upu. Místo toho si raději zajděte koupit kvalitnější kosmetiku – například doporučenou kosmetiku značky Siberica.

Udělejte si detoxikační koupel

Detoxikační koupel byste si měli dopřát alespoň dvakrát za týden. Použijte levandulový olej, mořskou sůl, popřípadě heřmánkový olej. Napusťte si vanu a na obličej si klidně udělejte dobrý peeling na obličej z čerstvé zeleniny, ovoce nebo z medu. Po koupeli odstraňte ztvrdlou kůži z paty pomocí pemzy. Právě tehdy je pokožka nejměkčí, proto to využijte.

Pijte dostatek tekutin a stravujte se zdravější

Zdraví pleti můžete ovlivnit i zevnitř zvláště pokud začnete pít více tekutin a omezíte pečivo a mléčné výrobky. Doporučujeme vám jíst pravidelně luštěniny, klíčky, slunečnicová semínka a samozřejmě i ovoce a zeleninu. Odstraňte stres, myslete pozitivně a co je hlavní – milujte se s partnerem. I pravidelný sex ovlivňuje zdraví pokožky! Sem tam nezaškodí, když si uděláte radost a koupíte si něco ze sexshopu.