Co o vás prozradí ponožky, které nosíte?

Co o vás prozradí ponožky, které nosíte? 1

Doby, kdy se prodávalo pouze několik druhů a barev ponožek, jsou nenávratně pryč. V dnešní době si totiž v kterémkoliv obchodě s oblečením můžete pořídit jak jednobarevné, tak i vícebarevné ponožky s různými vzory a motivy. Fantazii se totiž meze nekladou, a proto se návrháři předhánějí v originalitě ponožek.

Jednobarevné nebo pestrobarevné ponožky?

Zda si pořídíte jednobarevné nebo pestrobarevné ponožky, je opravdu pouze na vás. Tento výběr o vás však může leccos vypovědět. Možná si budete říkat, že soudit lidi podle barvy jejich ponožek je hloupostí, ovšem trochu pravdu na tom je. Například jednobarevné ponožky konzervativních barev si bude pořizovat člověk, který se o módu příliš nezajímá. Ovšem pestrobarevné ponožky s originální vzory a motivy si pořídí někdo, komu opravdu záleží na jeho osobním stylu. Vyzná se v oblasti módního oblečení, a tudíž se chce oblékat podle posledních trendů.

Nemusíte je nosit pouze doma

Pestrobarevných ponožek se vůbec nemusíte bát, protože trendem posledních let se stávají křiklavé barvy a exotické vzory. Poslední dobou se nosí pestrobarevné ponožky i ke společenským oblekům, nebo ke kalhotám se zkrácenou délkou. Ženy je naopak mohou nosit například do lodiček nebo ke společenské sukni. Dbejte však na pár pravidel, které by měly ponožky k formálnímu oblečení splňovat, protože v opačném případě dojde k pěknému trapasu. Neměly by být seprané a vytahané, neměly by mít díry ani vytahané nitě a v neposlední řadě by měly dobře padnout na nohu jak střihem, tak použitým materiálem i velikostí.

S čím nejlépe ponožky kombinovat?

Pro dámy se ponožky mohou stát pohodlným módním doplňkem, protože dnes již zdaleka nejsou výsadou pouze mužů. Můžete je brát jako takovou malou třešničku na dortu, jež vašemu kompletnímu outfitu dodá šmrnc. Ponožky můžete nosit například k džínům, formálním kalhotám cigaretového střihu, kalhotám se zkrácenými nohavicemi, ale také kostýmkům, šortkám nebo sukním. Pestrobarevné ponožky se budou výtečně hodit také k teplákům. Dámská tepláková souprava je k dispozici v mnoha barevných kombinacích, mezi kterými si jistě vyberete. Jsou vyráběny pouze z těch nejkvalitnějších materiálů, jež jsou příjemné na dotek.

Které barevné ponožky si vybrat?

Jestliže chcete kombinovat barevné ponožky například s džínami nebo jinými kalhotami, nikdy neuděláte chybu. Je prakticky jedno, kterou barvu si zvolíte, jde pouze o to, aby se vyloženě netloukly. Vše ale záleží na vašem osobním stylu. Jestliže však nosíte barevnější kalhoty, sáhněte raději po konzervativnějších ponožkách. Mnoho okázalosti najednou totiž nedělá příliš velkou dobrotu. Dámské ponožky jsou každodenním základem šatníku každé správné ženy. Díky mnoha barvám a vzorům dokonale vystihují vaši náladu. Zmínit můžeme například kolekci piva, pizzy nebo ovoce.

Pestrobarevné ponožky s originálními vzory jsou dnes opravdu in. Proto byste si pár párů měli pořídit i vy, abyste drželi krok s dobou.