Rigidní podlahy Allure jsou vysoce odolné podlahy proti poškození

Rigidní podlahy Allure jsou vysoce odolné podlahy proti poškození 1

Allure SPC kolekce rigidních podlah představuje revoluční řešení v oblasti podlahových krytin. Tyto moderní materiály jsou ideální pro ty, kteří hledají dlouhotrvající a odolné podlahy, které zároveň skvěle vypadají. Allure nabízí nespočet jedinečných předností, které zahrnují vysokou odolnost proti poškrábání a promáčknutí.

Kolekce Allure SPC je navržena tak, aby vydržela i nejnáročnější podmínky. Dlouhodobě odolává opotřebení, UV záření a mechanickému poškození. Voděodolnost a rozměrová stálost těchto podlah je také značným plusem. Navíc se můžete těšit na snadnou instalaci díky technologii Droplock 100™, což je systém vybavený speciálním zámkem pro rychlou pokládku.

Allure SPC kolekce nabízí široký výběr dekorů, které uspokojí každý vkus a potřebu. Nabídka zahrnuje jak teplé barevné tóny inspirované přírodou a dřevem, tak i minimalistické a chladné šedé varianty. To zaručuje, že tyto podlahy se budou hodit do každého interiéru a budou vypadat úžasně.

Allure SPC kolekce je dostupná ve dvou provedeních – Express a Express Plus. Tato provedení nabízejí rozmanitou škálu dekorů, které přináší nejvyšší kvalitu tisku a reálný vzhled přírodního dřeva. Designéři značky Supellex pečlivě vybírali jednotlivé vzory, aby byly absolutně nadčasové a moderní.

Jedná se navíc o privátní koncept, což znamená, že obdobné podlahové krytiny nenajdete u žádného jiného výrobce. Allure SPC kolekce tak představuje exkluzivní možnost pro ty, kteří hledají jedinečné a stylové podlahy.

Zkrátka řečeno, Allure SPC kolekce rigidních podlah nabízí ideální řešení pro ty, kteří chtějí mít doma krásné, odolné a praktické podlahy s dlouhou životností. S takovým výběrem dekorů a snadnou instalací bude určitě potěšením zařadit tento produkt do vašeho domova či kanceláře.