France miniature- Francie na jednom místě

France miniature- Francie na jednom místě 1

Vítejte ve France Miniature, jedinečném parku, který vám umožní objevit celou Francii na jednom místě. Park nabízí detailní miniatury 117 ikonických francouzských památek, které jsou precizně zpracované do posledního detailu. Každý návštěvník si zde může prohlédnout miniatury známých míst, jako je Eiffelova věž, Saint- Tropez, Mont Saint-Michel či zámek Vaux le Vicomte. Prohlídka parku je jako procházka okolo těchto památek v nadživotní velikosti.

Vstupenky k zakoupení online zde:

 

Ale France Miniature není jen o prohlížení miniatur. Máme pro vás připraveno i spoustu zábavy a adrenalinových jízd. Vyzkoušejte například naši šestistopou sáňkařskou dráhu, vyjeďte na panoramatickou věž nebo se nechte unést rychlostí na dvoumístném modulu s obří smyčkou. Pro ty, kteří chtějí vyzkoušet něco netradičního, nabízíme 4 metry vysoké lano, na kterém můžete vzdorovat gravitaci.

Náš park se nachází v Élancourt, na adrese Boulevard André Malraux, a je otevřený každý den v týdnu od 10:00 do 18:00. Vstupenky si můžete koupit přímo u nás, nebo je objednat předem přes naše kontaktní údaje.

Park je přístupný pro všechny, včetně lidí se sníženou pohyblivostí. Všechny chodníky jsou bezbariérové, s výjimkou stezky Montée des Alpes, která je kvůli svému strmému sklonu přístupná pouze pro odvážné návštěvníky.

V ceně vstupenky je zahrnut vstup do parku na jeden den. Parkování je možné za poplatek 4 eura na den. V případě, že si přejete zrušit svou návštěvu, můžete tak učinit do 23:59 dne před plánovanou návštěvou a získat plnou finanční náhradu.

 

Pro děti jsme připravili 14 interaktivních zážitků, které zahrnují možnost zazvonit na kravské zvony, prohledat archeologické naleziště, čerpat v prehistorické jeskyni a dokonce i prožít zážitek z pevnosti Boyard! Pro relaxaci a odpočinek jsou zde k dispozici piknikové prostory s dřevěnými stoly a lavičkami, které jsou zastíněny altány.

France Miniature je skvělým místem pro rodinný výlet, kde se můžete ponořit do kouzla Francie v miniaturní podobě a zároveň si užít mnoho zábavy a dobrodružství.