Dobrodružství a jedičný zážitek na vás čeká v parku La Barben (Animal Park)

Dobrodružství a jedičný zážitek na vás čeká v parku La Barben (Animal Park) 1

Dobrodružství čeká na všechny, kdo hledají jedinečný zážitek z přírody, a to v největším zvířecím parku v regionu Paca, Zvířecím parku La Barben. Tento park je otevřený pro návštěvníky každý den, a to od 10:00 do 18:00, což činí dostatek času k tomu, aby jste prozkoumali vše, co park nabízí.

Park La Barben je organizován společností Zoo de la Barben, která se nachází na adrese Route du Château, 13330, La Barben, Francie. Pokud máte jakékoliv dotazy nebo obavy ohledně vaší návštěvy, můžete se obrátit na Centrum nápovědy Tiqets, kde vám budou poskytnuty všechny potřebné informace.

              Vstupenky na jedičný zážitek v parku La Barben (Animal   park) online zde:

 

Park je plně vybaven pro bezbariérový přístup, což znamená, že je přístupný pro všechny návštěvníky, bez ohledu na jejich fyzické omezení. Vstupenky můžete předložit přímo z vašeho mobilu a jsou doručené okamžitě po nákupu.

Jakmile vstoupíte do parku, budete mít přístup k celé řadě aktivit a zážitků. Můžete se těšit na návštěvu vivária, kde můžete pozorovat různé druhy plazů a obojživelníků. Připraveny jsou také prezentace ptáků, kde se můžete naučit o různých druzích ptáků a jejich chování. Další atrakcí je hřiště a denní zábava pro děti.

Co však není zahrnuto v ceně vstupenky, je možnost jet vlakem do srdce parku. Tato možnost je k dispozici za příplatek, ale dá vám možnost rychleji se dostat k různým částem parku.

La Barben Animal Park je skutečným rájem pro milovníky přírody. Park se rozprostírá na 33 hektarech a je domovem pro více než 650 živočichů ze 120 druhů. Tyto zvířata se volně potulují v různých lokalitách parku, od křovinatých porostů až po deštníkové borovice.

Během vaší návštěvy se můžete těšit na mnoho vzdělávacích přednášek a ukázek, které vám umožní naučit se o fascinujícím světě živočichů. Bez ohledu na to, zda jste zde poprvé nebo jste zkušený znalec přírody, je zde vždy něco nového k objevení.

Navštivte Zvířecí park La Barben a dopřejte si neuvěřitelný safari zážitek v srdci Provence.

 

               Zažijte den plný dobrodružství a objevování.