Digitální umělecký prostor v srdci Paříže: L´ Atelier Lumiéres

Digitální umělecký prostor v srdci Paříže: L´ Atelier Lumiéres 1

L ‚Atelier des Lumières, přední digitální umělecký prostor v srdci Paříže, je nyní otevřený pro návštěvníky! Provozní doba je od 10:00 do 22:00 hodin. Toto je skvělá příležitost pro všechny milovníky umění, kteří chtějí obohatit svůj kulturní život a zároveň prozkoumat moderní digitální umělecké prostředky.

Vstupenky pro milovníky umění do Atelier des Lumiéres zakoupíte online zde:

 

Atelier des Lumières je pod záštitou Tiqets International B.V., mezinárodní společnosti se sídlem v Amsterdamu, na adrese James Wattstraat 77-P, 1097 DL. Pokud máte jakékoliv dotazy nebo potřebujete další informace o akci, můžete se obrátit na centrum nápovědy Tiqets.

Poslední vstup do Atelier des Lumières je možný jednu hodinu před zavírací dobou. Pokud jste si zakoupili vstupenku, můžete ji očekávat okamžitě. Místo je přístupné i pro návštěvníky na vozíku a přijímáme také vstupenky v mobilu.

 

Co je zahrnuto v ceně vstupenky? Platnost vstupenky je jeden měsíc od vybraného data, takže si nemusíte vybírat přesný časový úsek pro svou návštěvu. To vám umožňuje zůstat flexibilní a naplánovat svůj návštěvu podle svých potřeb. Vstupenka zahrnuje přístup do všech dočasných expozic. Budete moci obdivovat díla starých mistrů v novém formátu, vychutnat si masivní ukázky digitálního umění s využitím nejmodernějších technologií a prohlédnout si nový život, který byl vdechnut do bývalé slévárny díky 140 videoprojektorům.

Atelier des Lumières je revoluční umělecký prostor, který využívá nejmodernější technologie k prezentaci umění na ploše 3 300 m². Výstavy jsou pravidelně aktualizovány a představují díla některých největších umělců historie, včetně Van Gogha, Klimta, Dalího a Cézanna.

Je důležité poznamenat, že tato je základní vstupenka, takže přednostní přístup není k dispozici. Pokud máte smartphone, můžete jednoduše ukázat svou vstupenku u vstupu.

Na toto místo se můžete dostat metrem – linkou 9 (Voltaire, Saint-Ambroise), linkou 3 (Rue Saint-Maur) nebo linkou 2 (Père Lachaise).

Pokud z nějakého důvodu potřebujete zrušit svou rezervaci, můžete tak učinit do 23:59 dne před svou návštěvou a získat plnou finanční náhradu. Při placení vyberte možnost vratné vstupenky. Vstupenku však nelze přesunout na jiné datum nebo osobu.

Tak neváhejte a přidejte se k nám v L ‚Atelier des Lumières na jedinečném uměleckém zážitku!