Významná instituce Musée National du Sport- Vstupenky

Významná instituce Musée National du Sport- Vstupenky 1

Musée National du Sport, významná instituce zasvěcená historii a vývoji sportu, otevírá své dveře všem nadšencům a zájemcům o sportovní dějiny. Při vstupu do tohoto muzea, které se nachází na působivé adrese Boulevard des Jardiniers-Stade Allianz Riviera CS 43152 v krásné Nice, FR, se návštěvníci ocitnou na cestě časem, kde mohou sledovat evoluci sportovních disciplín prostřednictvím bohaté kolekce artefaktů.

Vstupenky k zakoupení online zde:

 

Dnes, v rozsahu provozních hodin od 11:00 do 17:00, mají návštěvníci jedinečnou příležitost prozkoumat stálé i dočasné expozice, které zahrnují několik fascinujících témat. Tyto expozice jsou pečlivě kurátorským týmem připravovány tak, aby odhalily různé aspekty sportovní historie a ukázaly, jakým způsobem sportovci překonávali výzvy a dosahovali mimořádných úspěchů.

Návštěvníci se mohou těšit na vzrušující cestu, během které narazí na artefakty sahající až do 16. století, včetně olympijských medailí a podepsaných fotbalových dresů od národních sportovních legend. A není to jen o předmětech, které můžeme vnímat jako suvenýry. V muzeu se nachází i obrovská sbírka trofejí, sportovního vybavení, plakátů a dalších exponátů, které dokumentují, jak lidé po celá staletí čelili fyzickým výzvám. To vše je umocněno navijáky klasických okamžiků triumfu a dokonce i uměleckými obrazy.

Pro milovníky historie a technologie je zde i sekce, kde se návštěvníci mohou podívat na historická kola, která existovala dávno před tím, než se žlutý dres stal symbolem cyklistického závodu Tour de France, klasické vozy Formule 1 a plachetnice, které překonávaly oceány a překračovaly hranice možného.

Návštěvníkům je pro zjednodušení přístupu umožněno předložit své vstupenky přímo v mobilním telefonu při vstupu do muzea, a také je zde zajištěn bezbariérový přístup, aby si expozice mohli užít všichni bez výjimky. Vstupenky jsou navíc okamžitě doručovány elektronicky, což umožňuje snadné a rychlé plánování návštěvy.

 

Je důležité poznamenat, že i když prohlídka s průvodcem není zahrnuta v ceně vstupenky, muzeum poskytuje návštěvníkům možnost prozkoumat čtyři témata stálých expozic samostatně a na vlastní tempo. A pokud by někdo potřeboval kontaktovat pořadatele aktivity, je k dispozici centrum nápovědy Tiqets, které poskytuje veškeré potřebné kontaktní informace.

Pro ty, kteří by si chtěli svou návštěvu přeplánovat, je možné zrušení nebo přesunutí návštěvy až do 24 hodin před plánovaným termínem. Muzeum je otevřené od úterý do neděle, s výjimkou čtvrtka a pondělí, kdy je zavřeno, což poskytuje dostatek příležitostí pro návštěvu.

Pokud jste milovníkem sportu a historie, Musée National du Sport vám nabízí okouzlující pohled do světa sportovních úspěchů a tradic.