Bazénový set 4,78 x 1,24 m na vaši zahradu

Bazénový set 4,78 x 1,24 m na vaši zahradu 1

Bazénový set o rozměrech 4,78 x 1,24 m představuje ideální řešení pro všechny, kteří touží po vlastním bazénu na zahradě, ale nechtějí se pouštět do složitých stavebních úprav. Tento set je navržen tak, aby splňoval všechny potřeby moderního uživatele, který hledá kombinaci pohodlí, kvality a jednoduchosti. S jeho pomocí můžete během krátké chvíle vytvořit na své zahradě místo pro relaxaci a zábavu pro celou rodinu.

Dostatek prostoru pro plavání i relaxaci

Samotný bazén má rozměry 4,78 metru na délku a 1,24 metru na výšku, což poskytuje dostatek prostoru pro plavání i relaxaci. Tyto rozměry jsou ideální pro středně velké zahrady, kde není dostatek místa pro velké plavecké bazény, ale přesto chcete mít dostatečně prostorný bazén pro plavání a rekreaci. Díky své velikosti je bazén vhodný jak pro děti, tak i pro dospělé, ať už chcete trénovat plavecké techniky, nebo se jen osvěžit v horkých letních dnech.

 

Součást bazénového setu

Součástí bazénového setu je písková filtrace s čerpadlem, která zajišťuje čistotu a průzračnost vody po celou sezónu. Filtrace pracuje na napětí 220–240V a je navržena tak, aby efektivně odstraňovala nečistoty a udržovala vodu v bazénu vždy čistou a bezpečnou pro koupání. Díky pískové filtraci se snižuje potřeba chemického ošetřování vody, což je nejen ekologičtější, ale také šetrnější k pokožce koupajících se.

Bezpečnostní schůdky

Další důležitou součástí setu jsou bezpečnostní schůdky, které usnadňují vstup a výstup z bazénu. Schůdky jsou navrženy s ohledem na maximální bezpečnost a stabilitu, což je zejména důležité, pokud bazén využívají děti. Díky nim je vstup do vody pohodlný a bezpečný i pro seniory nebo osoby s omezenou pohyblivostí.

Podložka pod bazén – součástí setu

Podložka pod bazén je další praktickou součástí setu. Slouží k ochraně dna bazénu před poškozením od kamenů, větviček a dalších ostrých předmětů, které se mohou nacházet na zemi. Podložka také zajišťuje lepší izolaci, což napomáhá udržet teplotu vody v bazénu stabilní. Kryt na bazén pak chrání vodu před nečistotami a listím, které by mohly do vody napadat, když se bazén nepoužívá.

Objem vody

Objem vody, který bazén pojme při naplnění na 90 % výšky stěny, činí úctyhodných 16 805 litrů. Tento objem je dostatečný pro pohodlné koupání několika osob najednou a umožňuje i lehké plavecké aktivity. Připravení bazénu k použití je díky promyšlenému designu a dodávanému příslušenství rychlé a snadné, což znamená, že si můžete užívat koupání již krátce po instalaci.

Kvalitní a praktický bazén pro vaši zahradu

Celkově vzato, bazénový set 4,78 x 1,24 m je ideálním řešením pro ty, kteří hledají kvalitní a praktický bazén pro svou zahradu. Nabízí vše, co potřebujete k tomu, abyste si mohli užívat letní dny ve vodě, a zároveň minimalizuje nároky na údržbu a instalaci. Je to investice, která přinese radost a osvěžení celé rodině a stane se středobodem vaší zahrady během horkých měsíců.