Alicante: Výlet lodí a parasailing s drinkem

Alicante: Výlet lodí a parasailing s drinkem 1

Alicante, půvabné město ležící na pobřeží Costa Blanca ve Španělsku, je známé svou bohatou historií, nádhernými plážemi a příjemným středomořským klimatem. Jednou z nezapomenutelných aktivit, které můžete v tomto malebném místě zažít, je výlet lodí spojený s dobrodružstvím v podobě parasailingu, což je zážitek, který vám umožní vidět toto nádherné město a jeho okolí z ptačí perspektivy. Tento zážitek je navíc umocněn osvěžujícím drinkem, který si můžete vychutnat během plavby po azurově modrých vodách Středozemního moře.

Vyzkoušejte si jedinečnou kombinaci zážitků

Vydejte se na pobřeží Costa Blanca na výlet lodí parasailing s nápoji v ceně. Vyberte si až 5 osob, které s vámi poletí, a pak se vzneste do oblak a vychutnejte si výhled na Alicante z výšky nad vodou.

Rezervujte si výhodnou vstupenku – na Alicante: Výlet lodí a parasailing s drinkem bez čekání ve frontě, kterou můžete kdykoliv bezplatně zrušit.

 

Začátek výletu

Výlet lodí začíná v jednom z přístavů v Alicante, kde vás přivítá přátelská posádka připravena postarat se o vaše pohodlí a bezpečnost. Jakmile se loď vydá na svou cestu, můžete se posadit na palubu a obdivovat krásné panorama města, které se pomalu vzdaluje za vámi. Z paluby se vám naskytne úžasný výhled na ikonický hrad Santa Bárbara, který se tyčí nad městem a jehož historie sahá až do 9. století. Pohled na hrad, v kontrastu s moderními budovami a malebnými plážemi, vytváří jedinečnou scenérii, kterou stojí za to si vyfotografovat.

Relaxace na palubě

Během plavby po klidných vodách Středozemního moře si můžete vychutnat jemný vánek a teplé sluneční paprsky, které přispívají k dokonalé letní atmosféře. Posádka vám nabídne osvěžující drink, který může být cokoli od chladivého koktejlu po jednoduchý, ale osvěžující nealkoholický nápoj. Tento drink je ideální společník pro chvíle relaxace na palubě, kdy můžete jen sedět, užívat si pohled na nekonečnou modrou hladinu moře a naslouchat uklidňujícím zvukům vln narážejících na trup lodi.

Parasailing

Jakmile loď dorazí na místo určené pro parasailing, nastává čas na další část tohoto vzrušujícího dobrodružství. Parasailing je aktivita, která kombinuje vzrušení z letu s bezpečností a pohodlím. Po krátkém instruktáži, kde vám posádka vysvětlí všechny potřebné bezpečnostní pokyny, vás připoutají do speciálního postroje připojeného k padáku. Jakmile je vše připraveno, loď zrychlí a vy pomalu začnete stoupat vzhůru, až se ocitnete vysoko nad hladinou moře.

Obdivování nádherného pobřeží Alicante z výšky

Z výšky máte možnost obdivovat nejen nádherné pobřeží Alicante, ale také širší okolí, včetně vzdálených hor a dalších pobřežních měst, které se rozprostírají na obzoru. Tento pohled je skutečně dechberoucí a nabízí zcela nový úhel pohledu na krajinu, kterou jste dosud znali jen z pozemní perspektivy. Pocit volnosti a lehkosti, který zažijete během parasailingu, je těžko popsatelný slovy a zůstane vám v paměti jako jeden z vrcholů vaší cesty.

Návrat na palubu lodi

Po návratu na palubu lodi, plni dojmů z letu, můžete pokračovat v relaxaci a užívání si plavby zpět do přístavu. Závěr této nezapomenutelné výpravy je dokonalou příležitostí k tomu, abyste si zrekapitulovali všechny zážitky a možná dokonce naplánovali další dobrodružství, které vás v Alicante čekají. Ať už se rozhodnete prozkoumat město, navštívit místní trhy nebo si užít další den na pláži, výlet lodí a parasailing s drinkem vám poskytl jedinečný pohled na krásy tohoto kouzelného místa.

 

Vylepši si zážitek

Co můžeš podniknout v Alicante? Podívej se na další možnosti doporučených zážitků!

Z Alicante: Guadalest, Altea a vodopády Algar