Nej(ne)zdařilejší rodinné fotky: Máte v albu podobné?

Nej(ne)zdařilejší rodinné fotky: Máte v albu podobné? 1

Některé vznikají doma, jiné v ateliéru u „profesionálních“ fotografů. Ale výsledek ne vždy dopadne podle očekávání. Viz nejtrapnější rodinné fotky, které vás pobaví.

Určitě to znáte, společná dovolená nebo Vánoce, či oslava narozenin, vždy přijde někdo s návrhem, abyste si tu chvíli zvěčnili. Ne každý má pózování před objektivem rád, a to je na fotkách vidět. V rodinách se často najdou i iniciátoři, kteří zorganizují fotografování „abychom měli pěkné fotky na památku“.

 
CCJ6lfDWIAA6r2s

Jako vzpomínka to sice poslouží, ale často i pořádně pobaví, neboť to, co bylo vysoce módní před 20 nebo 30 lety, dnes působí … ehm … zvláštně. Hlavní hvězdy rodinných fotek se i s odstupem let stydí za své grimasy nebo nešťastně zvolenou scénu a nejraději by inkriminované fotky spálili.

Ale někteří protagonisté si umějí ze sebe vystřelit a dokáží se na (ne) povedených záběrech pořádně zasmát, případně je sdílet se světem. vybraly jsme pro vás do článku nejneobyčejnější rodinné fotky. Jistě se i ve vašem albu najdou podobné a možná ještě vtipnější exempláře, tak se s námi směle podělte.