Rihanně zastřelili bratrance, zpěvačka volá po ukončení násilí

Rihanně zastřelili bratrance, zpěvačka volá po ukončení násilí 1

Smrt Tavona Alleynea se vyšetřuje.

Barbadoská zpěvačka Rihanna vyzývá veřejnost k ukončení násilí a držení zbraní. Na svém Instagram zveřejnila fotografie s mladým mužem, kterého nazývá bratrancem a který se v úterý 26. prosince 2017 stal obětí střelby. Jde o zesnulého 21-letého Tavona Kaiseena Alleynea.

„RIP bratranec … nemohu uvěřit, že to bylo jen včera v noci, když jsem tě držela v náručí! Nikdy bych si nepomyslela, že to je naposledy, co budu cítit tvé teplo! Miluji tě navždy, člověče! „Napsala zpěvačka k sérii čtyř fotek, na kterých pózuje s mladým mužem.

Rihanna si byla s mladším bratrancem blízká. I on měl na svém instagramovom kontě několik společných fotografií se zpěvačkou.

Veľavýznamné je jeho přání k jejímu 29. narozeninám. „Každý den jsme šťastní za to, že si v našich životech. Všechno nejlepší, sestřenice, opravdu tě milujeme.

Tvá přítomnost v našich životech je zdrojem radosti a štěstí. Mé nejmilejší sestřenici, ať se splní všechny tvé sny, „napsal pod společnou fotografii v únoru tohoto roku.

Policie v této chvíli objasňuje příčinu jeho úmrtí a pátrá po pachateli. Tavon Kaiseen Alleyne procházel kolem svého domu, když se k němu přiblížil muž, několikrát po něm vystřelil a následně z místa ujel.

Zločiny týkající se nelegálních zbraní jsou aktuálně v oblasti Karibiku vážný problém a policie řeší jejich stoupající tendenci.