Hodgdon Limousine Tender: je toto nejkrásnější jachta na světě?

Hodgdon Limousine Tender: je toto nejkrásnější jachta na světě? 1

Společnost Hodgdon Yachts byla založena před 200 lety a je nejstarší nepřetržitě aktivní loděnicí ve Spojených státech. Její myšlenky a výrobky ale vůbec nejsou zastaralé, spíše naopak.

Názorným příkladem je nového 10 metrů dlouhé plavidlo. Jde o moderně vypadající loď se sportovním světle-modro-zeleným exteriérem. Její interiér je vyroben z dřevěné palubky s koženými sedadly. Větší část exteriéru se vyrábí na zakázku, což dosvědčuje fakt, že jde skutečně o nabídku na míru. Vejde se sem až 11 cestujících, přičemž k dispozici je dvojice mimořádně velkých sedadel. Dále se zde nachází bar s ledničkou, klimatizace a zábavní systém.

Rozměrné okna nabízejí dobrý výhled na oceán. Pevná střecha je hydraulicky Sklopná a umožňuje 360 ​​° panoramatický výhled. Pravé a levé boční okna jsou umístěny níže, přičemž umožňují jednodušší přístup na palubu. V současné době plavidlo kotví v Saint-Jean-Cap-Ferrat Harbor a nabízí se za cenu přibližně 1,5 milionu dolarů. V příp. koupě může být k dispozici k okamžitému odběru v oblasti Středozemního moře. Další úpravy vnějšího laku nebo interiérového designu jsou k dispozici za příplatek.