Inovace je v gastro-průmyslu vítaná a nezbytná věc. Někteří provozovatelé restaurací to vzali možná až příliš vážně a přišli s originálními nápady, jak odlišit svůj podnik od ostatních a přilákat tak zákazníka.
Zatímco většina podnikatelů v gastronomii se snaží ohromit zákazníky novými tapetami, závěsy a příbory, konkurence láká houfy zájemců na netradiční prostředí, obsluhu a celkové podmínky.
Ve světě již fungují podniky, kde obsluhují roboti, služky. Najdou se i restaurace, kde můžete večeřet na záchodové míse, sedět na invalidním vozíku, být v naprosté tmě, ve skutečném vězení nebo i pod vodou.
Zážitkové dárky a poukazy se staly velmi populárním způsobem, jak obdarovat naše blízké. Představte si,…
Pokud se zajímáte o to, kolik stojí metro ve Valencii, je důležité si uvědomit, že…
Valencie, rozprostírající se na pobřeží Středozemního moře, je třetím největším městem Španělska a díky své…
Po příletu na letiště ve Valencii, které je oficiálně známé jako Letiště Manises, se návštěvníci…
Valencie, toto nádherné španělské město nacházející se na pobřeží Středozemního moře, je místem, které oplývá…
Valencie, okouzlující město na východním pobřeží Španělska, je místem, které nabízí návštěvníkům nejen slunečné počasí…